Parhaat joululahjat ja joululahjavinkit lapsille, miehille, naisille...

        Parhaat joululahjat 2015!

Parhaat joululahjavinkit vaarille


1) Valokuva-albumi / Kehystetty valokuva
Valokuva-albumi tai kehystetty valokuva lapsenlapsista ilahduttaa isovanhempia takuulla. Valokuvia voi teettää edullisesti netissä Fotoyksin ja Foto.comin sivuilla.

2) Suklaa ja makeiset
Suklaa ja marmeladi loppuvat jouluna aina kesken. Suussasulavaa tryffeliä tai isoa konvehtirasiaa ei kerta kaikkiaan voi vastustaa. Salmiakkifriikille on tietysti salmiakki mieluisinta.

3) Kirjat
Hyvä kirja on aina mieluinen lahja joulupyhiin. Jouluillat mökillä ja kotona menevät mukavasti hyvän kirjan parissa. Kirjat ja kirjakaupat löydät täältä. 

4) Lasten piirrokset / kortit / askartelut
Vanhempien mieltä lämmittävät eniten omien lapsien tekemät piirrokset, kortit ja askartelut. Takuuvarmajuttu!

5) Kestolotto
Kestolotto antaa jännitystä pitkäksi aikaa keväälle. Myös ässäarvat ja muut arvat ovat mieluisia. Kestoloton ja arvat saat kätevästi R-kioskilta.

6) Hemmottelulahjakortti
Hieronta-, jalkahoito-, päähieronta-, tai kasvohoitolahjakortit sopivat niin miehille kuin naisillekkin.

7) Deodorantti / Partavesi
Uusi deodorantti tai partavesi on hyvä käytännön joululahja miehelle. Tuoksu on helppo ostaa, kun suuntaa esimerkiksi Stockmannin tai Sokoksen kosmetiikkaosastolle ja pyytää myyjää esittelemään uutuustuoksuja. Myös partavaahto ja ihonhoitotuotteet ovat mieluisia lahjoja miehelle. 

8) Kaulaliina / Villalapaset
Villainen kaulaliina, lapaset ja myssy ovat hyödyllisiä lahjoja.

9) Kellot
Uusi kello ranteeseen jouluna.

10) Valokuvallinen vuosikalenteri
Lapsista tai lapsenlapista teetetty vuosisinäkalenteri ilahduttaa koko vuoden ajan. Vuosikalenterin voi teetättää omista kuvista kätevästi netissä Fotoyksin ja Foto.comin sivuilla.