Parhaat joululahjat ja joululahjavinkit lapsille, miehille, naisille...

        Parhaat joululahjat 2015!

Parhaat joululahjavinkit tyttöystävälle


1) Hemmottelulahjakortti
Hieronta-, jalkahoito-, päähieronta-, tai kasvohoitolahjakortit sopivat niin miehille kuin naisillekkin.

2) Tanssilahjakortti
Paritanssikurssilahjakortti on yllätyksellinen ja ihana lahja teille molemmille. Foksi, hidasvalssi, fusku, jive, tango...

3) Korut
Naiset rakastavat koruja. Kaulakoru, sormus tai korvakorut ovat ihana joululahja naiselle. Esim. Stockmannilla on hyvä valikoiva trendikkäimpiä koruja. 

4) Naistenlehden vuosikerta
Naiset lukevat paljon lehtiä.

5) Parfyymi
Uusi parfyymi-pullo on ihana tuoksuva joululahja naiselle. Mene hajuvesiosastolle ja kysy myyjältä uutuustuoksuja. Voit tietenkin ostaa tuttua ja turvallista.

6) Matkalahjakortti
Mikä olisikaan mukavampi lahja kuin yllättävä matkalahjakortti. Katso äkkilähdöt täältä.

Netin halvimmat hotellit löytyvät Alehotellit.fi -sivustolta. Tässä esimerkkejä hinnoista: Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€)

7) Kellot
Uusi kello ranteeseen jouluna.

8) DVD-elokuvat / CD-levyt
Laadukkaat elokuvat ja musiikki-cd:t ovat mukava lahja kenelle vaan. Voit tietenkin yllättää Spotify- tai Netflix- tilauksella.

9) Naisten vaatteet
Naiset rakastavat vaatteita. Mikä olisi mieluisampi lahja, kun intiimi alusvaate rakkaalta tai hyvin istuvat housut, hanskat ja pirteä kaulaliina. 

10) Kirjat
Hyvä kirja on aina mieluinen lahja joulupyhiin. Jouluillat mökillä ja kotona menevät mukavasti hyvän kirjan parissa. Kirjat ja kirjakaupat löydät täältä.

11) Suklaa ja makeiset
Suklaa ja marmeladi loppuvat jouluna aina kesken. Suussasulavaa tryffeliä tai isoa konvehtirasiaa ei kerta kaikkiaan voi vastustaa. Salmiakkifriikille on tietysti salmiakki mieluisinta.

12) Intiimituotteet
Pikkutuhmat intiimituotteet voivat piristää parisuhdetta kummasti. Hierontaöljy tai pikkuvibraattori ovat suosittuja.