Parhaat joululahjat ja joululahjavinkit lapsille, miehille, naisille...

        Parhaat joululahjat 2015!

Parhaat joululahjavinkit miehelle (TOP 14)


1) Kirjat
Hyvä kirja on aina mieluinen lahja joulupyhiin. Jouluillat mökillä ja kotona menevät mukavasti hyvän kirjan parissa. Kirjat ja kirjakaupat löydät täältä.

2) Vaatteet / Alusvaatteet
Paidat, yöpuvut, hanskat, kaulaliinat ja alusvaatteet ovat kivoja pehmoisia joululahjoja miehille.

3) Navigaattori
Autoilijan toivelahja on tietenkin suosittu autonavigaattori, joka näyttää reitit ja opastaa perille. Navigaattoreita saa mm. Verkkokauppa.comin sivuilta. Voit myös ostaa yllŠtykseksi navigaattoriohjelman puhelimeen tai tablettiin. 

4) Sykemittari / Aktiivisuusranneke
Joulun haluttu toivelahja kuntoilijalle on käytännöllinen aktiivisuusranneke tai/ja sykemittari. Sykemittarin / aktiivisuusrannekkeen avulla kuntoilija pystyy ylläpitämään optimaalista sykettä kuntoilun/laihdutuksen kannalta. Sykemittari / aktiivisuusranneke toimii myös kellona. Sykenmittareita ja aktiivisuusrannekkeita löytää urheiluliikkeistä ja isoista tavarataloista.

5) Hemmottelulahjakortti
Hieronta-, jalkahoito-, päähieronta-, tai kasvohoitolahjakortit sopivat niin miehille kuin naisillekkin.

6) Autotarvikkeita
Automiehet eivät varmasti pety jouluna, jos joulupaketista pilkottaa esim. digitaalinen alkometri, autohälytin, autolaturi esim ipodille, peruutustutka, ensiapupakkaus, uudet sulat tai joku muu autotarvike. Autotarvikkeita löytyy mm. Biltema- tai Osaset-liikkeistä.

7) Digikehys
Joulun teknisimpiä joululahjoja on näppärä digitaalinen valokuvakehys, joka näyttää omistajansa valokuvia lcd-näytöltään.

8) Autotarvikkeita
Automiehet eivät varmasti pety jouluna, jos joulupaketista pilkottaa esim. digitaalinen alkometri, autohälytin, autolaturi esim ipodille, peruutustutka, ensiapupakkaus, uudet sulat tai joku muu autotarvike. Autotarvikkeita löytyy mm. Biltema- tai Osaset-liikkeistä.

9) DVD-elokuvat / CD-levyt
Laadukkaat elokuvat ja musiikki-cd:t ovat mukava lahja kenelle vaan. Voit tietenkin yllättää Spotify- tai Netflix- tilauksella.

10) Parranajokone
Laadukas parranajokone on haluttu joululahja. Lahjan saaja arvostaa 3-portaista ajoa, Pop up -trimmeriä ja ladattavuutta.

11) Kellot
Uusi kello ranteeseen jouluna. 

12) Tietokonepelit / Konsolipelit
Tietokone- ja konsolipelit ovat joulun himoitumpia lahjoja. Suosikkipelikonsolit ja pelit löydät mm. Koneboxista ja CDON:sta.

13) Suklaa ja makeiset
Suklaa ja marmeladi loppuvat jouluna aina kesken. Suussasulavaa tryffeliä tai isoa konvehtirasiaa ei kerta kaikkiaan voi vastustaa. Salmiakkifriikille on tietysti salmiakki mieluisinta.

14) Sateliittikanavat
Sateliittikanavien tilaaminen on varmasti mieluinen ja yllättävä joululahja koko perheelle. Näe Disneyn-piirretyt, Formulat, NHL, Valioliiga ja laadukkaat elokuvat ja dokumentit.