Parhaat joululahjat ja joululahjavinkit lapsille, miehille, naisille...

        Parhaat joululahjat 2015!

Parhaat joululahjavinkit äidille


1) Lasten piirrokset / kortit / askartelut
Vanhempien mieltä lämmittävät eniten omien lapsien tekemät piirrokset, kortit ja askartelut. Takuuvarmajuttu!

2) Kirjat
Hyvä kirja on aina mieluinen lahja joulupyhiin. Jouluillat mökillä ja kotona menevät mukavasti hyvän kirjan parissa. Kirjat ja kirjakaupat löydät täältä.

3) Hemmottelulahjakortti
Hieronta-, jalkahoito-, päähieronta-, tai kasvohoitolahjakortit sopivat niin miehille kuin naisillekkin. 

4) Parfyymi
Uusi parfyymi-pullo on ihana tuoksuva joululahja naiselle. Mene hajuvesiosastolle ja kysy myyjältä uutuustuoksuja. Voit tietenkin ostaa tuttua ja turvallista.

5) Naistenlehden vuosikerta
Naiset lukevat paljon lehtiä.

6) DVD-elokuvat / CD-levyt
Laadukkaat elokuvat ja musiikki-cd:t ovat mukava lahja kenelle vaan. Voit tietenkin yllättää Spotify- tai Netflix- tilauksella.

7) Naisten vaatteet
Naiset rakastavat vaatteita. Mikä olisi mieluisampi lahja, kun intiimi alusvaate rakkaalta tai hyvin istuvat housut, hanskat ja pirteä kaulaliina. 

8) Kodinkone
Uusi kahvinkeitin, espressokeitin, leivänpaahdin, mikro, tehosekoitin, vohvelirauta, pölynimuri tai vatkain ovat hyödyllisiä lahjoja koko perheelle. Kodinkoneet löydät esim. Gigantista ja Expertiltä

9) Suklaa ja makeiset
Suklaa ja marmeladi loppuvat jouluna aina kesken. Suussasulavaa tryffeliä tai isoa konvehtirasiaa ei kerta kaikkiaan voi vastustaa. Salmiakkifriikille on tietysti salmiakki mieluisinta.

10) Sateliittikanavat
Sateliittikanavien tilaaminen on varmasti mieluinen ja yllättävä joululahja koko perheelle. Näe Disneyn-piirretyt, Formulat, NHL, Valioliiga ja laadukkaat elokuvat ja dokumentit.